HAKKıNDA PROTEZ

Hakkında protez

Hakkında protez

Blog Article

Büsbütün tabii bir görünüm sergilediklerinden çoğu dakika haricen bakılmış olduğunda dişlerin protez olduğu anlaşılamaz

Kalıcı protez dişler, diş hekimi tarafından hastanın ağzına yerleştirilir. Bu aşamada, protez dişlerin uyumu muayene edilir ve gerektiğinde ayarlamalar bünyelır.

Dinamik protez diş hammaddesi olan akril yapı çfakatşır suyunu emebildiği kadar, çfakatşır suyu birlikteşenleri protezin yapkaloriın bozulmasına da ne olabilir.

üste bazı markaların temizleyici tabletleri mevcuttur. Bir kez bardağına atılan tablet içinde protez bekletilerek temizliği esenlanabilir.

Protez diş tedavisi olarak da malum protetik diş tedavisi, kişinin yazgı kalitesini çoğaltmak üzere oluşturulan bedii açıdan hayır hissedilmesini sağlayıcı iyileştirme yöntemidir.

“Protez diş kimlere yapılır?” veya “Protez diş niçin dokumalır?” sorularınıza Avlu Diş Polikliniği ile tatmin edici cevaplar alabilirsiniz.

Diş protezleri, hastaların çiğneme fonksiyonlarını düzeltir ve diş eksikliği sebebiyle oluşabilecek bediiyat küşümları ortadan kaldırır.

Malzeme Kalitesi: Protez dişler çoklukla akrilik, porselen yahut metal alaşımları üzere malzemelerden strüktürlmaktadır. Kullanılan malzemenin kalitesi ve özellikleri yükselmekı etkisinde bırakır.

İşte bu nedenle kalık diş sorununa çözüm sunan protez diş uygulamalarına çoğunlukla ihtiyaç duyuluyor. Protez dişin avantajlarını ise şu şekilde sıralayabiliriz:

Bakımı ve temizliği boşlama edilmezse çok uzun yıllar herhangi bir dert yaşanmadan kullanılabilirler

Kuron: Kısaca istila olarak deyiş edilen iş, mine arasındaki gedik alanların doldurulması ya da kapatılması olarak bilinir. Mine belli başlı bir oranda kesilerek üstüne istila sabitlenir.

Yapıştırıcı yardımıyla protez sabitlendikten sonra fazla aksam temizlenir. Restorasyon bu yürütüm ile tamamlanır.

Protez diş yaptırmak talip birmebzul kişinin aklında hiç bir istifham bulunuyor: En protez bacak hayır suni diş hangisi?

İlk aşama, diş hekimi aracılığıyla strüktürlır. Diş hekimi, hastanın dudak yapısını ve diş durumunu bileğerlendirir. Fire dişlerin namına konulması ve evet diş fonksiyonlarının restore edilmesi gerekip gerekmediğini belirler.

Report this page